Cabinet individual de avocatură “Bogdan Silitră”

Cabinetul individual de Avocatură “Bogdan Silitră” a fost înfiinţat având ca principal scop să ofere clienţilor săi servicii de calitate atât în ceea ce priveşte consultanță juridică, cât şi asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată ori a altor instituții publice. Politica de lucru cu clienţii se bazează pe flexibilitate în modul de abordare a fiecărei probleme, se manifestă prin adaptarea modului de tratare a problemelor la profilul sau personalitatea clientului și prin aplecarea cu minuțiozitate asupra fiecărui aspect al cazului dedus soluționării,  folosind în acest scop o comunicare directă şi continuă.

Scopul Cabinetului individual de Avocatură “Bogdan Silitră” este stabilirea de relaţii de lungă durată prin fidelizarea clienţilor faţă de serviciile juridice pe care le oferim. Principalul nostru argument este calitatea serviciilor oferite şi, de asemenea, ştim că o relaţie de lungă durată se fondează pe încredere şi comunicare.


Cabinetul individual de Avocatură “Bogdan Silitră” îşi desfăşoară activitatea în baza principiilor confidenţialităţii şi responsabilităţii, oferind clienţilor săi servicii competente în diferite domenii de drept.

Menționăm faptul că în cadrul Cabinetului beneficiați și de servicii de mediere asigurate de către persoane profesioniste, înscrise în tabloul mediatorilor din România și autorizate de Justiție.

De-a lungul anilor şi a contactelor cu o gamă largă şi variată de clienţi şi spețe, tinereţea s-a împletit cu experienţa, iar în acest moment cabinetul are un portofoliu diversificat şi oferă servicii de consultanţă, asistenţă şi reprezentare în fața instanţelor de judecată sau în afara acestora, atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice.

Integritatea este o investiţie de durată. Într-o lume care se află în continuă schimbare avem nevoie mai mult decât oricând de puncte de referinţă. Valorile morale, printre care se află, cu necesitate, etica profesiei de avocat, constituie stâlpii de rezistenţă ai Cabinetului individual de Avocatură “Bogdan Silitră”.

Integritatea reprezintă coerenţă şi unitate. Forţa cabinetului de avocatură constă în respectarea principiilor şi valorilor etice ale profesiei de avocat, iar în fiecare proiect al nostru cel mai important membru al echipei este Clientul.

Clienţii noştri sunt pe primul plan: succesul lor este măsura succesului nostru!

Clienţii noştri sunt pe primul plan: succesul lor este măsura succesului nostru!